Sloebers 6 - 8 jaar

De sloebers zijn de allerjongsten in onze Chiro. Wil je graag elke zondagnamiddag superveel plezier beleven, spelletjes spelen en vele nieuwe vriendjes maken? Kom dan zeker eens af! Je mag gerust enkele malen proberen.

Speelclub 8 - 10 jaar

De Speelclub zijn begonnen aan hun Chiro avontuur. Ben je overactief de zondagnamiddag? Kruip je graag in de huid van een piraat, ridder of superheld? Ben je tussen de 8 en de 10 jaar oud? Dan is de speelclub zeker iets voor jou! We spelen allerlei superkeitofdemaxleuke spelletjes. Waarbij er in de groep plaats is voor iedereen! Ben je het nog niet helemaal zeker? Dan mag je gerust enkele keren proberen!

Rakkers 10 - 12 jaar

Rakkers spelen graag bos, plein,bal en waterspelletjes! Ze spelen het liefst buiten terwijl ze zich flink vuil maken!
Ook voor regen of wind hebben rakkers helemaal geen schrik!

In de chiro vind je dit allemaal en een heleboel vrienden om samen mee te spelen!
Als dit je aanspreekt en je bent tussen 10 en 12 jaar oud kom dan gerust eens proberen!

Toppers 12 - 14 jaar

Toppers zijn reeds iets ouder en wijzer (of dit wordt toch gezegd).
Ze dagen elkaar graag eens uit en de spelletjes zijn hier dan ook wat meer op gericht.

Deze groep bestaat uit 13 en 14 jarigen en ze zijn dus ook al oud genoeg om eens een speciale activiteit te doen.
Als je niemand kent in de chiro moet je niet verlegen zijn om eens af te komen, gewoon doen!

Kerels 14 - 16 jaar

De ene kerel houdt van avontuur, de andere weer niet. Die ene zondag zijn ze superactief en de week daarna kunnen ze zóóó passief zijn dat ze met geen stokken uit hun favoriete zetels te krijgen zijn.

Vlotten bouwen, muurklimmen, een holbewonerdag, de Kramp, dropping, nachtspel,...enkele van de activiteiten waar kerels dol op zijn.

Speciale activiteiten, activiteiten met een andere jeugdbeweging , zelf wat centjes inzamelen, vrienden voor je leven maken het behoort allemaal tot het kerel zijn!

Aspi's 16 - 17 jaar

Deze afdeling is voor jongeren die 16 of 17 jaar zijn (5de middelbaar). Ze nemen het er goed van en wisselen hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Af en toe staan ze stil bij het leiding zijn of proeven ze van het leiden van een jongere afdeling.

Ook al zijn ze de oudste afdeling, toch leven ze zich heel graag uit in een leuke tocht, een boeiende quiz, een goed discussiespel of een levensgroot gezelschapsspel. We vinden het belangrijk dat ook deze leeftijdsgroep nog volop kan genieten van het Chiroleven.